مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها جویسه عطری : تمام گیاه پیش از گل کردن ترتیزک : شاخه های گیاه پیش از گل کردن کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های جدید برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های تازه برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها ترتیزک : شاخه های تازه کنگر : برگ ها فوقس حویصلی : زمانیکه امواج دریا آن را به ساحل بیاندازد قزاوه : تمام گیاه به جز ریشه هایش برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ی آن که در برابر افتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : ریشه ها زرشک : ریشه ها بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه حشیشه الملوک : ریشه ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ای که در مقابل آفتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ارقطیون : ریشه 3 ساله اکلیل گوهی : برگ گل ها زرشک : ریشه ها بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها گل میخک : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه کنگر : ریشه ها ریواس : ریشه 3 ساله شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه : تخم رسیده عرق انجبار : ریشه ها سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها و میوه رسیده عصاء الذهب : قسمت بالای گل دار تمشک جنگلی : برگ ها ترب ( فجل الخیل ) : ریشه ای تازه ترب سیاه : ریشه های تازه پیچک : ریشه ها پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سدر : پوست 3 تا 4 ساله ای که در مقابل خورشید خشک شده باشد سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه های سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه گل دار گل آفتابگردان : قسمت بالایی که گل کرده باشد اکلیل کوهی : برگ گل ها رازیانه رومی : تخم رسیده هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه ها گل میخک : ریشه ها رازک : آرد لطیف گل هایش کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالایی خبازی صحرایی : برگ ، ساق ، گل های بدون ساق خردل سیاه : تخم خطمی صورتی : برگ گل ها پامچال : ریشه ها زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ریواس : ریشه های 3 ساله شوید : تخم های رسیده برداشت و خشک شوند شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست بالایی شاخه ها و میوه های رسیده سرو کوهی : قسمت بالای شاخه و میوه های رسیده عصاء الراعی : تخم تمشک جنگلی : برگ و میوه ترب سیاه : ریشه های تازه روناس : ریشه ها انجره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد به همراه ریشه هایش شاه بلوط : میوه قنطریون عنبری : گل های کبود پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سنبل رومی : رشه های 3 ساله سدر : پوست 3 تا 4 ساله سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه رنگ علف مرغ : ریشه ها سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |