مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
- دانه را برای مدت 3 تا 4 روز در 2 لیتر آب خیس کنید. ( این مدت زمان برای دانه های سبک تر می تواند بین 15 تا 20 ساعت در نظر گرفته شود ) - مهمترین بخش دانه مربوط به جوانه ها و سرشاخه هاست که اندازه ی جوانه ها می بایست بین 3 تا 4 سانتی متر در نظر گرفته شود برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بومادران : به جز ریشه ، الباقی گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار رمال زرد : گل هایش بدون ساق زوفای خشک : تمام آن بابرگ ها در موقعی که گل کرده باشد آس - مورد : برگ ها بابونه : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه بنفشه 3 رنگ : تمام گیاه به جز ریشه درخت راج : برگ ها ریحان : تمام گیاه ، پیش از درآمدن گل هایش تمشک : میوه عسل بند : ریشه و برگ ها ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : برگ های بدون ساق کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم های رسیده ناخنک : قسمت بالایی گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های بن ساق خشخاش : برگ گل ها پای گرگ : غبار خوشه ها کیسه کشیش : شاخه هایی که حامل گل باشند ، قسمت پایین آن بهتر است زراوند ضیانی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد ازگیل : گل ها زنبق وادی : گل آن ، بعد از جدا شدن برگ های زیر گل زیرفون : خوشه ، برگ گل ، چوب ، پوست وسطی آنکه سفید است ثعلب : برگ ها ، پیش از آنکه گل کند سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالایی شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : تمام آن با برگ ها نوعی از بومادران : برگ های تازه کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : برگ ها پیچک : تمام گیاه در حالیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه درحالیکه گل کرده باشد بارهنگ : تمام گیاه با ریشه ، زمانیکه گل کرده باشد مریم گلی : برگ ها و شاخه های تازه سدر : برگ ها ، زمانیکه گل کرده باشد نعناع بوستانی : برگ ها شبدر : برگ ها ، زمانیکه گیاه گل کرده باشد نسرین : گل ها گلپر طاووسی : تخم آن کاسنی صحرائی : تمام گیاه در زمانیکه گل کرده باشد برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی آن ها آشکار باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از اینکه گل هایش باز شوند اکلیل کوهی : برگ گل های آن آس - مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره ی آن شاه تره : تمامی قسمت های در زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه های آن بنفشه 3 رنگ : بجز ریشه الباقی درخت راج : برگ های آن ریحان : برگ و گیاه آن قبل از اینکه گل هایش دیده شوند تمشک : برگ های آن عسل بند : ریشه و برگ های آن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن خشخاش : برگ گل های آن رازیانه : شاخه های تازه آن پای گرگ : آن غبارهایی که در خوشه ی گل آن است رجل الاسد : شاخه هایی که حامل گل باشند زرواند ضیابی : تمام این گیاه در حالیکه گل کرده باشد ازگیل : گل های آن زنبق وادی : گل های آن ثعلب : برگ های آن قبل از اینکه گل کرده باشد اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از اینکه گل کرده باشد مرزه : تمام آن در حالیکه گل کرده باشد بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله ی آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن عصاء الراعی : ریشه های آن شاه بلوط : گل های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه و برگ های آن کشمش سیاه : برگ های آن کیسه ی کشیش : تمام آن ، مخصوصاً قسمت های بالایی پیچک چسبنده : برگ های تازه آن بارهنگ : تمام آن با ریشه هایش در موقعی که گل کرده باشد سنبل رومی : ریشه های 2 ساله آن مریم گلی : برگ و شاخه های جدید آن سدر : پوست 3 تا 4 ساله آن نعناع بوستانی : برگ های آن شبدر : برگ های آن هنگامیکه گل کرده باشد گل پرطاووسی : گل های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی گل هایش آشکار شود بابا آدم : ریشه های دو ساله ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از باز شدن گل هایش اکلیل کوهی : برگ گل هایش آس : برگ های آن مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه عطری : برگ و گل هایش ریحان : برگ های آن پیش از پیدا شدن گل هایش گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : کلیه ی شاخه هایش پیش از گل کردن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن خشخاش : برگ گل هایش پامچال : گل های آن اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از گل کردن شیرین بیان : ریشه های سفت آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه ی آن پیش از پدیدار شدن گل هایش عرق انجبار : ریشه های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه ها و برگ های آن پیچک : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن پیچک خزنده : برگ های تازه ی آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : ریشه های 2 ساله ی آن سنبل رومی : برگ و شاخه ی تازه آن سدر : پوست درخت 2 تا 3 ساله ی آن نعناع بوستانی : برگ های آن کاسنی صحرائی : ریشه های آن لامیون سفید : گل های بدون کاسه ی آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
برنجاسف : ریشه های آن اکلیل کوهی : برگ گل های آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه ی عطری : برگ و گل های آن گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : شاخه های آن قبل از گل کردن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ی آن پامچال : ریشه های آن شیرین بیان : ریشه های سفت آن مامیران : برگ های آن قبل از پیدایش گلهایش سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن ترب سیاه : ریشه های تازه ی آن روناس : ریشه های آن لبالب : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : برگ ها و سرشاخه های تازه ی آن سوسن زرد : ریشه های آن پیش از بیرون آمدن گلهایش کاسنی صحرائی : ریشه های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
ترکیبی از داروهای تلخ ، صبر زرد ، داروی ترکیی از مصطکی ، زعفران ، سنبل الطیب ، قرص بلسان ، اسارون ، دارچین ( سلیخه ) ، عود بلسان که بیشتر آن صبر است و این دارو ضد بلغم است. همه را بسایید و با عسل و کمی آب نیم گرم و یا با دمکرده ی افتیمون دو گرم ، میل کنید که مسهل خوبی است ماده ی اصلی صبر سقوطری است
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
داروی ترکیبی از ؛ صبر ، سگبینج ، هلیله ، غاریقون ، اسطوخودوس ، پیه حنظل ، هندوانه ابوجهل کنجیده صمغ سقزی به رنگ سرخ ، زرد و سفید که طعم آن تلخ است و از درختی خاردار با برگهایی شبیه مورد استخراج می شود ( کنجد ) گرم درجه اول خشک درجه دوم
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |