مورچه
 
 

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

سیر صحرایی : برگ ها

جویسه عطری : تمام گیاه پیش از گل کردن

ترتیزک : شاخه های گیاه پیش از گل کردن

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه های تازه

مویزک عسلی : شاخه های جدید



بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

سیر صحرایی : برگ ها

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه های تازه

مویزک عسلی : شاخه های تازه



بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

ترتیزک : شاخه های تازه

کنگر : برگ ها

فوقس حویصلی : زمانیکه امواج دریا آن را به ساحل بیاندازد

قزاوه : تمام گیاه به جز ریشه هایش



گوجه درختی : میوه ی آن که در برابر افتاب خشک شده باشد

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : ریشه ها

زرشک : ریشه ها

بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

عسل بند : ریشه ها

ترتیزک : تمام شاخه های تازه

حشیشه الملوک : ریشه ها

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه ها



گوجه درختی : میوه ای که در مقابل آفتاب خشک شده باشد

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

ارقطیون : ریشه 3 ساله

اکلیل گوهی : برگ گل ها

زرشک : ریشه ها

بنفشه عطری : ریشه ها

عسل بند : ریشه ها

گل میخک : ریشه ها

ترتیزک : تمام شاخه های تازه

کنگر : ریشه ها

ریواس : ریشه 3 ساله

شیرین بیان : ریشه های سفت

سنجد : میوه

رازیانه : تخم رسیده

عرق انجبار : ریشه ها

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها و میوه رسیده

عصاء الذهب : قسمت بالای گل دار

تمشک جنگلی : برگ ها

ترب ( فجل الخیل ) : ریشه ای تازه

ترب سیاه : ریشه های تازه

پیچک : ریشه ها

پیچک زراعتی : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار

سدر : پوست 3 تا 4 ساله ای که در مقابل خورشید خشک شده باشد

سوسن زرد : ریشه ها

نسرین : میوه های سالم و روشن

کاسنی صحرایی : ریشه ها



گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه گل دار

گل آفتابگردان : قسمت بالایی که گل کرده باشد

اکلیل کوهی : برگ گل ها

رازیانه رومی : تخم رسیده

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست آن

بنفشه عطری : ریشه ها

گل میخک : ریشه ها

رازک : آرد لطیف گل هایش

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالایی

خبازی صحرایی : برگ ، ساق ، گل های بدون ساق

خردل سیاه : تخم

خطمی صورتی : برگ گل ها

پامچال : ریشه ها

زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده

ریواس : ریشه های 3 ساله

شوید : تخم های رسیده برداشت و خشک شوند

شیرین بیان : ریشه های سفت

سنجد : میوه

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست بالایی شاخه ها و میوه های رسیده

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه و میوه های رسیده

عصاء الراعی : تخم

تمشک جنگلی : برگ و میوه

ترب سیاه : ریشه های تازه

روناس : ریشه ها

انجره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد به همراه ریشه هایش

شاه بلوط : میوه

قنطریون عنبری : گل های کبود

پیچک زراعتی : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار

سنبل رومی : رشه های 3 ساله

سدر : پوست 3 تا 4 ساله

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه رنگ

علف مرغ : ریشه ها

سوسن زرد : ریشه ها

نسرین : میوه سالم و روشن

کاسنی صحرایی : ریشه ها



بوماردان : گل ها بدون ریشه

گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

افسنتین : برگ و گل ها

گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد

اکلیل بوقیصی : گل ها

زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

رازیانه رومی : تخم های رسیده

آس - مورد : میوه

زرشک : میوه

برسیه : سر گل ها

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالای گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه

خردل سیاه : تخم

خردل سفید : تخم

گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه

خطمی صورتی : برگ گل ها

خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش

شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار

ازگیل : میوه رسیده

شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد

غافث : تمام گیاه با گل هایش

گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها

انجره : تمام گیاه با ریشه

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد

کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

پیچک : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش

سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفاریقون : سرشاخه های گل دار



بوماردان : گل ها بدون ریشه

گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

افسنتین : برگ و گل ها

گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد

اکلیل بوقیصی : گل ها

زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

رازیانه رومی : تخم های رسیده

آس - مورد : میوه

زرشک : میوه

برسیه : سر گل ها

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالای گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه

خردل سیاه : تخم

خردل سفید : تخم

گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه

خطمی صورتی : برگ گل ها

خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش

شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار

ازگیل : میوه رسیده

شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد

غافث : تمام گیاه با گل هایش

گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها

انجره : تمام گیاه با ریشه

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد

کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

پیچک : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش

سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفاریقون : سرشاخه های گل دار



بوماردان : گل ها بدون ریشه

گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

افسنتین : برگ و گل ها

گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد

اکلیل بوقیصی : گل ها

زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

رازیانه رومی : تخم های رسیده

آس - مورد : میوه

زرشک : میوه

برسیه : سر گل ها

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالای گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه

خردل سیاه : تخم

خردل سفید : تخم

گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه

خطمی صورتی : برگ گل ها

خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش

شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار

ازگیل : میوه رسیده

شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد

غافث : تمام گیاه با گل هایش

گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها

انجره : تمام گیاه با ریشه

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد

کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

پیچک : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش

سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفاریقون : سرشاخه های گل دار



تاج الملوک : تمام گیاه به جز ریشه هایش

گل فنجانی : تمام گیاه با گل هایش

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن

برنجاسف : خوشه های تازه آن که گل کرده باشد

افسنتین : برگ و گل های آن

گل آفتابگردان : تمام آن و قسمت بالایش که گل کرده باشد

اکلیل بوقیسی : گل های آن

رمال زرد : تمام گیاه در حالی که تازه باشد و گل های بدون ساقه اش

زوفای خشک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد به همراه برگ هایش

رازیانه رومی : تخم رسیده آن

آس - مورد : برگ و میوه آن

بابونه : سر گل های آن

زرشک : میوه آن

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه و گل ها بدون ریشه

ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

گردو : میوه های نارس

کنگر : برگ ها

شنبلیله : تخم رسیده

ناخنک : قسمت بالایی

خبازی صحرایی : برگ ها ، گل های مجزا ، ساق ها

خردل سیاه و سفید : تخم

گل شب بو : گل های آن در اواخر ماه

خطمی صورتی : برگ های گل

خلنگ : سرشاخه های گل دار و گل هایش

پای گرگ : غباری که در خوشه ی گل هایش پنهان است

شاه پسند وحشی : برگ و شاخه های گل

زیرفون : خوشه گل های آن با برگ و چوب شاخه ها و پوست وسطی آن که سفید است

سوسنبر : شاخه های گل دار

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل ها

غافث : برگ ها و گل ها

گندنای کوهی : برگ های آن پی از پیدایش گل هایش

انجره : تمام گیاه با ریشه هایش زمانیکه گل کرده باشد

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

نوعی از بومادران : برگ های تازه و شاخه های بالای آن در حالیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود رنگ

زیره سیاه : تخم های رسیده

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

کیسه کشیش : تمام گیاه ، قسمت بالایی گیاه اثربخشی بهتری دارد

پیچک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد

پیچک زراعتی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

لبیده : تمام گل های باز شده منهای کاسه های سبز رنگ

مرزنگوش : شاخه های گل دار به انضمام گل ها

سدر : پوست آن که از 4 سال بیشتر عمر کرده باشد

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفارقیون : سرشاخه های گل دار گیاه



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

شعله



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

زیره کرمانی

مرهم و پماد ترکیبی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

لسان الحمل



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

نارگیل



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

قنه

باریحه



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

انگور شغال

عنب الثعلب



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

رازیانه

انیسون



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

گرم و خشک درجه دوم



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

تره درشت

ریحان کوهی

تره خراسانی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

ریحان

تره



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

ترنج

سرد و تر درجه دوم



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

نوعی تره

گرم و خشک درجه دوم



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

خارسپید

انگبین

گرم درجه اول

خشک درجه سوم



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

سعله



- دانه را برای مدت 3 تا 4 روز در 2 لیتر آب خیس کنید. ( این مدت زمان برای دانه های سبک تر می تواند بین 15 تا 20 ساعت در نظر گرفته شود )

- مهمترین بخش دانه مربوط به جوانه ها و سرشاخه هاست که اندازه ی جوانه ها می بایست بین 3 تا 4 سانتی متر در نظر گرفته شود



- خیساندن

- جوشاندن

- دم کردن

- کوبیدن و به صورت پماد استفاده کردن



بومادران : به جز ریشه ، الباقی

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

رمال زرد : گل هایش بدون ساق

زوفای خشک : تمام آن بابرگ ها در موقعی که گل کرده باشد

آس - مورد : برگ ها

بابونه : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه

بنفشه 3 رنگ : تمام گیاه به جز ریشه

درخت راج : برگ ها

ریحان : تمام گیاه ، پیش از درآمدن گل هایش

تمشک : میوه

عسل بند : ریشه و برگ ها

ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

گردو : برگ های بدون ساق

کنگر : برگ ها

شنبلیله : تخم های رسیده

ناخنک : قسمت بالایی گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های بن ساق

خشخاش : برگ گل ها

پای گرگ : غبار خوشه ها

کیسه کشیش : شاخه هایی که حامل گل باشند ، قسمت پایین آن بهتر است

زراوند ضیانی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

ازگیل : گل ها

زنبق وادی : گل آن ، بعد از جدا شدن برگ های زیر گل

زیرفون : خوشه ، برگ گل ، چوب ، پوست وسطی آنکه سفید است

ثعلب : برگ ها ، پیش از آنکه گل کند

سوسنبر : شاخه های گل دار

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالایی شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل ها

غافث : تمام آن با برگ ها

نوعی از بومادران : برگ های تازه

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : برگ ها

پیچک : تمام گیاه در حالیکه گل کرده باشد

پیچک زراعتی : تمام گیاه درحالیکه گل کرده باشد

بارهنگ : تمام گیاه با ریشه ، زمانیکه گل کرده باشد

مریم گلی : برگ ها و شاخه های تازه

سدر : برگ ها ، زمانیکه گل کرده باشد

نعناع بوستانی : برگ ها

شبدر : برگ ها ، زمانیکه گیاه گل کرده باشد

نسرین : گل ها

گلپر طاووسی : تخم آن

کاسنی صحرائی : تمام گیاه در زمانیکه گل کرده باشد



گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی آن ها آشکار باشد

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ی آن

برنجاسف : برگ های آن قبل از اینکه گل هایش باز شوند

اکلیل کوهی : برگ گل های آن

آس - مورد : برگ های آن

درخت غان : برگ و پوست و عصاره ی آن

شاه تره : تمامی قسمت های در زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست آن

بنفشه عطری : ریشه های آن

بنفشه 3 رنگ : بجز ریشه الباقی

درخت راج : برگ های آن

ریحان : برگ و گیاه آن قبل از اینکه گل هایش دیده شوند

تمشک : برگ های آن

عسل بند : ریشه و برگ های آن

عر عر : ریشه های آن

کنگر : برگ های آن

خشخاش : برگ گل های آن

رازیانه : شاخه های تازه آن

پای گرگ : آن غبارهایی که در خوشه ی گل آن است

رجل الاسد : شاخه هایی که حامل گل باشند

زرواند ضیابی : تمام این گیاه در حالیکه گل کرده باشد

ازگیل : گل های آن

زنبق وادی : گل های آن

ثعلب : برگ های آن قبل از اینکه گل کرده باشد

اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از اینکه گل کرده باشد

مرزه : تمام آن در حالیکه گل کرده باشد

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله ی آن

کاسنی : ریشه و برگ و غنچه های آن

تمشک جنگلی : برگ های آن

انگور خرس : برگ های آن

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن

عصاء الراعی : ریشه های آن

شاه بلوط : گل های آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن

کرفس : ریشه و برگ های آن

کشمش سیاه : برگ های آن

کیسه ی کشیش : تمام آن ، مخصوصاً قسمت های بالایی

پیچک چسبنده : برگ های تازه آن

بارهنگ : تمام آن با ریشه هایش در موقعی که گل کرده باشد

سنبل رومی : ریشه های 2 ساله آن

مریم گلی : برگ و شاخه های جدید آن

سدر : پوست 3 تا 4 ساله آن

نعناع بوستانی : برگ های آن

شبدر : برگ های آن هنگامیکه گل کرده باشد

گل پرطاووسی : گل های آن



گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی گل هایش آشکار شود

بابا آدم : ریشه های دو ساله ی آن

برنجاسف : برگ های آن قبل از باز شدن گل هایش

اکلیل کوهی : برگ گل هایش

آس : برگ های آن

مورد : برگ های آن

درخت غان : برگ و پوست و عصاره آن

زرشک : ریشه های آن

بلوط : پوست آن

فندق : تون های کوچک آن

بنفشه عطری : برگ و گل هایش

ریحان : برگ های آن پیش از پیدا شدن گل هایش

گل میخک : ریشه های آن

ترتیزک : کلیه ی شاخه هایش پیش از گل کردن

عر عر : ریشه های آن

کنگر : برگ های آن

ترشک بوستانی : برگ های آن

خشخاش : برگ گل هایش

پامچال : گل های آن

اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از گل کردن

شیرین بیان : ریشه های سفت آن

کاسنی : ریشه و برگ و غنچه ی آن پیش از پدیدار شدن گل هایش

عرق انجبار : ریشه های آن

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن

تمشک جنگلی : برگ های آن

انگور خرس : برگ های آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن

کرفس : ریشه ها و برگ های آن

پیچک : ریشه های آن

پیچک زراعتی : ریشه های آن

پیچک خزنده : برگ های تازه ی آن

بارهنگ : برگ های آن

مریم گلی : ریشه های 2 ساله ی آن

سنبل رومی : برگ و شاخه ی تازه آن

سدر : پوست درخت 2 تا 3 ساله ی آن

نعناع بوستانی : برگ های آن

کاسنی صحرائی : ریشه های آن

لامیون سفید : گل های بدون کاسه ی آن



برنجاسف : ریشه های آن

اکلیل کوهی : برگ گل های آن

زرشک : ریشه های آن

بلوط : پوست آن

فندق : تون های کوچک آن

بنفشه ی عطری : برگ و گل های آن

گل میخک : ریشه های آن

ترتیزک : شاخه های آن قبل از گل کردن

کنگر : برگ های آن

ترشک بوستانی : برگ های آن

زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ی آن

پامچال : ریشه های آن

شیرین بیان : ریشه های سفت آن

مامیران : برگ های آن قبل از پیدایش گلهایش

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن

ترب سیاه : ریشه های تازه ی آن

روناس : ریشه های آن

لبالب : ریشه های آن

پیچک زراعتی : ریشه های آن

بارهنگ : برگ های آن

مریم گلی : برگ ها و سرشاخه های تازه ی آن

سوسن زرد : ریشه های آن پیش از بیرون آمدن گلهایش

کاسنی صحرائی : ریشه های آن



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

بابونه

گاو چشم

اقحوان



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

بَز

گوزن کوهی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

سوسن آبی

زنبق

سرد و تر یا سرد و خشک



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

بقم

دم الاخوین



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

ابریشم



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

مُشک



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

ترکیبی از داروهای تلخ ، صبر زرد ، داروی ترکیی از مصطکی ، زعفران ، سنبل الطیب ، قرص بلسان ، اسارون ، دارچین ( سلیخه ) ، عود بلسان که بیشتر آن صبر است و این دارو ضد بلغم است. همه را بسایید و با عسل و کمی آب نیم گرم و یا با دمکرده ی افتیمون دو گرم ، میل کنید که مسهل خوبی است

ماده ی اصلی صبر سقوطری است

 



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

داروی ترکیبی از ؛ صبر ، سگبینج ، هلیله ، غاریقون ، اسطوخودوس ، پیه حنظل ، هندوانه ابوجهل



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

صمغ درخت اشترغار



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

نیلوفر هندی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

زیادی اوره در خون



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

ترخون

ارنبیز



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

آوندها

جمع آینه

ظروف



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

بادیان

زیره رومی

گرم درجه سوم

خشک درجه اول



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

آلو



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

عسل



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

درخت قطاب



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

کنگر فرنگی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

انگدان

نوعی گلپر



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

مایه ی پنیری که ازشیر بگیرند



صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 46 صفحه بعد

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 210
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 210
بازدید ماه : 212
بازدید کل : 133623
تعداد مطالب : 1450
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

Alternative content