مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها جویسه عطری : تمام گیاه پیش از گل کردن ترتیزک : شاخه های گیاه پیش از گل کردن کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های جدید برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها سیر صحرایی : برگ ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه های تازه مویزک عسلی : شاخه های تازه برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها ترتیزک : شاخه های تازه کنگر : برگ ها فوقس حویصلی : زمانیکه امواج دریا آن را به ساحل بیاندازد قزاوه : تمام گیاه به جز ریشه هایش برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ی آن که در برابر افتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : ریشه ها زرشک : ریشه ها بلوط : پوست و میوه بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه حشیشه الملوک : ریشه ها کنگر : برگ ها ترب سیاه : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : میوه ای که در مقابل آفتاب خشک شده باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ارقطیون : ریشه 3 ساله اکلیل گوهی : برگ گل ها زرشک : ریشه ها بنفشه عطری : ریشه ها عسل بند : ریشه ها گل میخک : ریشه ها ترتیزک : تمام شاخه های تازه کنگر : ریشه ها ریواس : ریشه 3 ساله شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه : تخم رسیده عرق انجبار : ریشه ها سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها و میوه رسیده عصاء الذهب : قسمت بالای گل دار تمشک جنگلی : برگ ها ترب ( فجل الخیل ) : ریشه ای تازه ترب سیاه : ریشه های تازه پیچک : ریشه ها پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سدر : پوست 3 تا 4 ساله ای که در مقابل خورشید خشک شده باشد سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه های سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه گل دار گل آفتابگردان : قسمت بالایی که گل کرده باشد اکلیل کوهی : برگ گل ها رازیانه رومی : تخم رسیده هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه ها گل میخک : ریشه ها رازک : آرد لطیف گل هایش کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالایی خبازی صحرایی : برگ ، ساق ، گل های بدون ساق خردل سیاه : تخم خطمی صورتی : برگ گل ها پامچال : ریشه ها زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ریواس : ریشه های 3 ساله شوید : تخم های رسیده برداشت و خشک شوند شیرین بیان : ریشه های سفت سنجد : میوه رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست بالایی شاخه ها و میوه های رسیده سرو کوهی : قسمت بالای شاخه و میوه های رسیده عصاء الراعی : تخم تمشک جنگلی : برگ و میوه ترب سیاه : ریشه های تازه روناس : ریشه ها انجره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد به همراه ریشه هایش شاه بلوط : میوه قنطریون عنبری : گل های کبود پیچک زراعتی : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار سنبل رومی : رشه های 3 ساله سدر : پوست 3 تا 4 ساله سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه رنگ علف مرغ : ریشه ها سوسن زرد : ریشه ها نسرین : میوه سالم و روشن کاسنی صحرایی : ریشه ها برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
تاج الملوک : تمام گیاه به جز ریشه هایش گل فنجانی : تمام گیاه با گل هایش گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه آن که گل کرده باشد افسنتین : برگ و گل های آن گل آفتابگردان : تمام آن و قسمت بالایش که گل کرده باشد اکلیل بوقیسی : گل های آن رمال زرد : تمام گیاه در حالی که تازه باشد و گل های بدون ساقه اش زوفای خشک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد به همراه برگ هایش رازیانه رومی : تخم رسیده آن آس - مورد : برگ و میوه آن بابونه : سر گل های آن زرشک : میوه آن هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه سه رنگ : تمام گیاه و گل ها بدون ریشه ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : میوه های نارس کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم رسیده ناخنک : قسمت بالایی خبازی صحرایی : برگ ها ، گل های مجزا ، ساق ها خردل سیاه و سفید : تخم گل شب بو : گل های آن در اواخر ماه خطمی صورتی : برگ های گل خلنگ : سرشاخه های گل دار و گل هایش پای گرگ : غباری که در خوشه ی گل هایش پنهان است شاه پسند وحشی : برگ و شاخه های گل زیرفون : خوشه گل های آن با برگ و چوب شاخه ها و پوست وسطی آن که سفید است سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : برگ ها و گل ها گندنای کوهی : برگ های آن پی از پیدایش گل هایش انجره : تمام گیاه با ریشه هایش زمانیکه گل کرده باشد گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد نوعی از بومادران : برگ های تازه و شاخه های بالای آن در حالیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود رنگ زیره سیاه : تخم های رسیده کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری کیسه کشیش : تمام گیاه ، قسمت بالایی گیاه اثربخشی بهتری دارد پیچک : تمام آن زمانیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد لبیده : تمام گل های باز شده منهای کاسه های سبز رنگ مرزنگوش : شاخه های گل دار به انضمام گل ها سدر : پوست آن که از 4 سال بیشتر عمر کرده باشد کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفارقیون : سرشاخه های گل دار گیاه برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
- دانه را برای مدت 3 تا 4 روز در 2 لیتر آب خیس کنید. ( این مدت زمان برای دانه های سبک تر می تواند بین 15 تا 20 ساعت در نظر گرفته شود ) - مهمترین بخش دانه مربوط به جوانه ها و سرشاخه هاست که اندازه ی جوانه ها می بایست بین 3 تا 4 سانتی متر در نظر گرفته شود برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بومادران : به جز ریشه ، الباقی گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار رمال زرد : گل هایش بدون ساق زوفای خشک : تمام آن بابرگ ها در موقعی که گل کرده باشد آس - مورد : برگ ها بابونه : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه بنفشه 3 رنگ : تمام گیاه به جز ریشه درخت راج : برگ ها ریحان : تمام گیاه ، پیش از درآمدن گل هایش تمشک : میوه عسل بند : ریشه و برگ ها ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : برگ های بدون ساق کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم های رسیده ناخنک : قسمت بالایی گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های بن ساق خشخاش : برگ گل ها پای گرگ : غبار خوشه ها کیسه کشیش : شاخه هایی که حامل گل باشند ، قسمت پایین آن بهتر است زراوند ضیانی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد ازگیل : گل ها زنبق وادی : گل آن ، بعد از جدا شدن برگ های زیر گل زیرفون : خوشه ، برگ گل ، چوب ، پوست وسطی آنکه سفید است ثعلب : برگ ها ، پیش از آنکه گل کند سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالایی شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : تمام آن با برگ ها نوعی از بومادران : برگ های تازه کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : برگ ها پیچک : تمام گیاه در حالیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه درحالیکه گل کرده باشد بارهنگ : تمام گیاه با ریشه ، زمانیکه گل کرده باشد مریم گلی : برگ ها و شاخه های تازه سدر : برگ ها ، زمانیکه گل کرده باشد نعناع بوستانی : برگ ها شبدر : برگ ها ، زمانیکه گیاه گل کرده باشد نسرین : گل ها گلپر طاووسی : تخم آن کاسنی صحرائی : تمام گیاه در زمانیکه گل کرده باشد برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی آن ها آشکار باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از اینکه گل هایش باز شوند اکلیل کوهی : برگ گل های آن آس - مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره ی آن شاه تره : تمامی قسمت های در زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه های آن بنفشه 3 رنگ : بجز ریشه الباقی درخت راج : برگ های آن ریحان : برگ و گیاه آن قبل از اینکه گل هایش دیده شوند تمشک : برگ های آن عسل بند : ریشه و برگ های آن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن خشخاش : برگ گل های آن رازیانه : شاخه های تازه آن پای گرگ : آن غبارهایی که در خوشه ی گل آن است رجل الاسد : شاخه هایی که حامل گل باشند زرواند ضیابی : تمام این گیاه در حالیکه گل کرده باشد ازگیل : گل های آن زنبق وادی : گل های آن ثعلب : برگ های آن قبل از اینکه گل کرده باشد اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از اینکه گل کرده باشد مرزه : تمام آن در حالیکه گل کرده باشد بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله ی آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن عصاء الراعی : ریشه های آن شاه بلوط : گل های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه و برگ های آن کشمش سیاه : برگ های آن کیسه ی کشیش : تمام آن ، مخصوصاً قسمت های بالایی پیچک چسبنده : برگ های تازه آن بارهنگ : تمام آن با ریشه هایش در موقعی که گل کرده باشد سنبل رومی : ریشه های 2 ساله آن مریم گلی : برگ و شاخه های جدید آن سدر : پوست 3 تا 4 ساله آن نعناع بوستانی : برگ های آن شبدر : برگ های آن هنگامیکه گل کرده باشد گل پرطاووسی : گل های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی گل هایش آشکار شود بابا آدم : ریشه های دو ساله ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از باز شدن گل هایش اکلیل کوهی : برگ گل هایش آس : برگ های آن مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه عطری : برگ و گل هایش ریحان : برگ های آن پیش از پیدا شدن گل هایش گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : کلیه ی شاخه هایش پیش از گل کردن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن خشخاش : برگ گل هایش پامچال : گل های آن اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از گل کردن شیرین بیان : ریشه های سفت آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه ی آن پیش از پدیدار شدن گل هایش عرق انجبار : ریشه های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه ها و برگ های آن پیچک : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن پیچک خزنده : برگ های تازه ی آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : ریشه های 2 ساله ی آن سنبل رومی : برگ و شاخه ی تازه آن سدر : پوست درخت 2 تا 3 ساله ی آن نعناع بوستانی : برگ های آن کاسنی صحرائی : ریشه های آن لامیون سفید : گل های بدون کاسه ی آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
برنجاسف : ریشه های آن اکلیل کوهی : برگ گل های آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه ی عطری : برگ و گل های آن گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : شاخه های آن قبل از گل کردن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ی آن پامچال : ریشه های آن شیرین بیان : ریشه های سفت آن مامیران : برگ های آن قبل از پیدایش گلهایش سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن ترب سیاه : ریشه های تازه ی آن روناس : ریشه های آن لبالب : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : برگ ها و سرشاخه های تازه ی آن سوسن زرد : ریشه های آن پیش از بیرون آمدن گلهایش کاسنی صحرائی : ریشه های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
ترکیبی از داروهای تلخ ، صبر زرد ، داروی ترکیی از مصطکی ، زعفران ، سنبل الطیب ، قرص بلسان ، اسارون ، دارچین ( سلیخه ) ، عود بلسان که بیشتر آن صبر است و این دارو ضد بلغم است. همه را بسایید و با عسل و کمی آب نیم گرم و یا با دمکرده ی افتیمون دو گرم ، میل کنید که مسهل خوبی است ماده ی اصلی صبر سقوطری است
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
داروی ترکیبی از ؛ صبر ، سگبینج ، هلیله ، غاریقون ، اسطوخودوس ، پیه حنظل ، هندوانه ابوجهل درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |